Меню
Вашата количка

За нас - TS-Computers

Техно Систъмс ООД е бързо развиваща се фирма в областта на компютърните технологии. Предмета ни дейност е продажба и сервиз на лаптопи, компютри и компютърна техника. Насочени сме към коректно и качествено предлагане на продуктите и услугите.

Браво! Много добри специалисти, учтиви и честни, много добри цени! Имах късмет че ви намерих -супер сте! Бл много!

Магазинът ни, намиращ се в България гр. Варна, бул. Владислав Варненчик 77, предлага разнообразие от продукти на световно известни производители, съчетано с бързо обслужване от служителите на фирмата. Продуктите, които предлагаме са с гарантиран произход. Стремим се непрекъснато  да обновяваме продуктите, които да отговарят на изискванията на клиентите.

Фирмата разполага със собствен сервиз, в който се извършват извънгаранционни ремонти на лаптопи и настолни компютри. Разполагаме с необходимите апаратури за прецизен ремонт и диагностика.

През годините на усилена работа за нас най-важни остават удовлетвореността и оценката от нашите клиенти. За радост на екипа ни, положителните отзиви си остават най-голямата награда за положения труд. Тук е мястото на което искаме да вмъкнен няколко положителни отзива.

За втори път ползвам услугите на "Техно систъмс" и отново останах изключително доволен. (подменях хард диска на лаптопа си и добавих още рам памет) Много любезни хора, добри цени и си разбират от работата!!! Препоръчвам!