Меню
Вашата количка

Блог RSS Feed

29 май Как да откриете модела на вашата дънна платка?
TS-Computers 0 3
Въпреки, че лесно могат да бъдат определени моделите на компютърните части като RAM памет и централен процесор, нещата не винаги са толкова ясни, ако ..
04 апр Обновяването на кои компоненти биха подобрили производителността на вашия компютър?
TS-Computers 0 42
Зарежда ли достатъчно бързо компютъра ви? Отнема ли ви много време да стартирате Photoshop например? Ако е така, вероятно е време да обновите част от ..
16 март Каква е разликата между DirectX 11 и DirectX 12
TS-Computers 0 111
DirectX 12 официално бе представен заедно с Windows 10 през 2015 година. С обявяването на DirectX 12 започна нова ера за геймърите и разработчиците на..
30 яну Лаптопи с 120Hz екран - какво трябва да знаем за тях?
TS-Computers 0 108
През последните няколко гoдини навлязоха множество модели геймърски лаптопи с 120Hz екрани, които станаха доста популярни. Съвременният потребител всъ..
11 авг Водно охлаждане от затворен тип - какво още не знаем?
TS-Computers 0 425
Когато изграждате компютър за игри, вие можете да избирате всеки един отделен компонент и да го настройвате според изискванията си. Но след като преми..
19 май Какво представляват мъртвите пиксели
TS-Computers 0 224
Ако сте забелязали черна точка на екрана на вашия монитор или телевизор, когато са включени, то това означава, че съответното устройство има мъртъв пи..
12 май Защо да обновите видео картата си до Nvidia GeForce RTX 3050
TS-Computers 0 285
Обявена през януари 2022 година, Nvidia GeForce RTX 3050 предоставя 8GB GDDR6 VRAM видео карта. За сравнение, RTX 3060Ti предлага същия размер памет, ..
03 май Как да тествате скоростта и производителността на вашето SSD
TS-Computers 0 454
В тази статия, ще ви представим няколко начина, които може да използвате, за да тествате скоростта и производителността на вашия SSD диск. Тестване на..
29 дек Каква е разликата между рутер и аксес пойнт?
TS-Computers 0 397
Настройването на безжичната мрежа във вашия дом или офис може да бъде доста объркващо. В процеса са включени доста термини и устройства и всяка една с..
10 дек Жична или безжична мишка
TS-Computers 0 98
И жичните и безжичните мишки могат да бъдат перфектен избор, в зависимост от целта, за която ще бъдат използвани. И двете разновидности имат своите пр..
28 окт Избор на твърд диск: 5 неща, които трябва да знаете
TS-Computers 0 120
Рано или късно всеки един потребител е поставен пред избор на нов хард диск. Независимо дали ще замените стария или ще го използвате като допълнително..
15 окт Има ли значение ефективността на захранващия блок при гейминга
TS-Computers 0 137
Въпреки, че захранващия блок не влияе върху честотата на кадрите или визуализацията, той е от съществено значение за цялостното представяне на една ко..
Показани 1 от 12 | 46 (4 Страници)