Меню
Вашата количка

Блог RSS Feed

11 авг Водно охлаждане от затворен тип - какво още не знаем?
TS-Computers 0 185
Когато изграждате компютър за игри, вие можете да избирате всеки един отделен компонент и да го настройвате според изискванията си. Но след като преми..
19 май Какво представляват мъртвите пиксели
TS-Computers 0 115
Ако сте забелязали черна точка на екрана на вашия монитор или телевизор, когато са включени, то това означава, че съответното устройство има мъртъв пи..
12 май Защо да обновите видео картата си до Nvidia GeForce RTX 3050
TS-Computers 0 100
Обявена през януари 2022 година, Nvidia GeForce RTX 3050 предоставя 8GB GDDR6 VRAM видео карта. За сравнение, RTX 3060Ti предлага същия размер памет, ..
03 май Как да тествате скоростта и производителността на вашето SSD
TS-Computers 0 156
В тази статия, ще ви представим няколко начина, които може да използвате, за да тествате скоростта и производителността на вашия SSD диск. Тестване на..
29 дек Каква е разликата между рутер и аксес пойнт?
TS-Computers 0 163
Настройването на безжичната мрежа във вашия дом или офис може да бъде доста объркващо. В процеса са включени доста термини и устройства и всяка една с..
10 дек Жична или безжична мишка
TS-Computers 0 34
И жичните и безжичните мишки могат да бъдат перфектен избор, в зависимост от целта, за която ще бъдат използвани. И двете разновидности имат своите пр..
28 окт Избор на твърд диск: 5 неща, които трябва да знаете
TS-Computers 0 39
Рано или късно всеки един потребител е поставен пред избор на нов твърд диск. Независимо дали ще замените стария или ще го използвате като допълнителн..
15 окт Има ли значение ефективността на захранващия блок при гейминга
TS-Computers 0 38
Въпреки, че захранващия блок не влияе върху честотата на кадрите или визуализацията, той е от съществено значение за цялостното представяне на една ко..
12 окт Механична или мембранна клавиатура: Предимства и недостатъци
TS-Computers 0 278
Въпреки, че механичните клавиатури съществуват от доста време, те стават популярни през последното десетилетие. Това се дължи на различни фактори, но ..
30 авг Често срещани грешки, които водят до повреди при дънните платки
TS-Computers 0 239
Ако процесорът е мозъкът на вашия компютър, дънната платка е сърцето - това е мястото, където се свързват всички части и кореспондират помежду си. Защ..
02 авг Lenovo може би ще е първият лаптоп, предоставящ 5G технологията
TS-Computers 0 76
5G смартфоните бавно превземат пазара, но какво се случва при лаптопите. На всички ни е известно, че много от ОЕМ производителите обичат да показват н..
25 юли Колко RAM е необходима за гейминга
TS-Computers 0 119
В тази статия, ще се съсредоточим върху RAM паметта. Ще разгледаме каква е ролята на RAM паметта, както и спецификациите. Какво представлява RAM памет..
Показани 1 от 12 | 42 (4 Страници)