Меню
Вашата количка

Геймърски продукти

Геймърски продукти

Компютърните игри са наистина забавен начин да се откъснете от ежедневието, да се свържете онлайн с приятели и да оцените бързо развиващата се интерактивна форма на забавление. Но за да извлечете максимума от изживяването, ще са ви необходими ергономични и качествени аксесоари за игри. Можете да използвате мишката и клавиатурата, с които извършвате ежедневните си задачи, но те няма да предоставят комфорта, от който ще се нуждаете по време на игри.

Геймърските продукти предоставящи Bluetooth свързаност са чудесен вариант, ако кабелите ви дразнят, но имайте предвид, че този тип на свързване въвежда латентност (закъснение). При извършване на ежедневни задачи е едва забележима, но когато играете игри, това може да е сериозна пречка за постигане на плавен гейминг. Освен това, геймърските аксесоари ви позволяват да персонализирате някои функции, което ви предоставя комфорт и ви позволява да се потопите в истински гейминг изживявания.

Съдържание:

Геймърски столове от Техно Систъмс

Геймърски столове

Не случайно започваме с един от най-важните геймърски аксесоари, а именно геймърския стол. На много от вас ви е известно, че дългите гейминг сесии водят до болки в гърба. Ето защо когато избирате геймърски стол е необходимо той да притежава ергономични характеристики, които да ви предоставят комфорт. Ергономичните функции включват регулируема облегалка и седалка, регулируеми по височина подлакътници, както и лумбална възглавница. Тези подобрения ви дават предимство при продължително седене, нещо което обикновения офис стол не може да предложи. Една от важните характеристики е възможността да наклоните стола назад под определени градуси, така че можете да намерите удобната позиция за вас.

Геймърска мишка от Техно Систъмс

Геймърска мишка

Първият въпрос, който бихте си задали при избор на геймърска мишка е дали да е с кабел или безжична. Както споменахме по-горе безжичната връзка добавя закъснение, което при гейминг може да е изнервящо. Ето защо добрата стара мишка с кабел е най-предпочитана от геймърите.

Високи DPI стойности, оптичен сензор за проследяване на движенията, в комплект с механични превключватели, гарантират прецизно гейминг изживяване. Много от геймърските мишки разполагат с програмируеми бутони, които ви позволяват да задавате различни профили или конфигурации на бутоните, така че да можете да превключвате между различни настройки когато играете. Можете да програмирате и подсветката, така че да съответства на вашите предпочитания.

Бързите игри изискват прецизни движения, поради което ще намерите и геймърски мишки с регулируемо тегло. Можете буквално да променяте теглото, за да подобрите точността си.

Механични геймърски клавиатури от Техно Систъмс

Геймърска клавиатура

Както при мишките, така и при клавиатурите можете да избирате между кабелна и безжична. Геймърските клавиатури с подложка за китките и механични бутони са изключително удобни и предоставят ергономичност при продължителни гейминг сесии. Програмируемите бутони, известни още като макро ключове, ви позволяват да присвоите сложна командна последователност на един бутон. Макросите също ви позволяват да настроите множество профили за различни игри. Това означава, че клавишите могат да бъдат персонализирани за извършване на различни действия в зависимост от играта.

Друга интересна функция, която притежават геймърските клавиатури е подсветката. Освен, че придава на клавиатурите вид, който геймърите харесват, подсветката ви позволява да играете при всякакви условия на осветеност. С RGB подсветката можете да настроите различни цветове на конкретни клавиши, което улеснява играта.

Геймърски слушалки от Техно Систъмс

Геймърски слушалки

Ако ще играете онлайн мултиплейър игри с приятели, геймърските слушалки са основен аксесоар. Слушалки, поддържащи стерео или 7.1 съраунд звук, могат да ви помогнат да чуете приближаващ враг, идващ от която и да е посока, а микрофонът ви позволява да общувате със съотборниците си в реално време.

Ако предпочетете геймърски слушалки с кабел, което може да е ограничаващо движенията ви, имайте предвид, че ще имате нулева латентност (забавяне). Слушалките можете да включите и към Xbox, PlayStation, Xbox One и дори към мобилни устройства.

Геймърски монитор от Техно Систъмс

Геймърски монитор

Няма по-добро устройство, с което да оцените графиката на играта от монитора за игри. Геймърските монитори предлагат по-добро време за реакция и честота на опресняване в сравнение с мониторите, използвани за ежедневни задачи. Възможността да реагирате на движенията на врага в реално време, без абсолютно никакво закъснение е от съществено значение.

Когато търсите идеалния геймърски монитор, типа на екрана може да бъде една от най-важните спецификации. Докато TN, IPS и VA панелите се представят добре по време на гейминг, има фини разлики, които могат да окажат съществено значение при различните жанрове игри. Най-предпочитани за сега остават геймърските монитори с TN панел.

Някои геймърски монитори използват сензори за околна светлина, за да регулират автоматично цветовата температура на монитора, което улеснява играта или използването на монитора през нощта.

Компютърни тонколони от Техно Систъмс

Комплект колонки

Тонколонките можете да свържете с кабел или да използвате Bluetooth връзка, ако разполагате с такава. Контролите за регулиране силата на звука са налични на дясната колонка за лесен достъп, ако се наложи промяна по време на игра. Обикновено по-качествените колонки предлагат съраунд звук, който ви помага за още по-дълбоки изживявания по време на игра.