Меню
Вашата количка

Доставка - TS-Computers

Поръчка може да направите от различни секции в уебсайта, където има публикувани оферти и описания с кратка и детайлна информация на продуктите, снимка и цена, както и да направите поръчка по телефон:

Моб.: 0898 999 417

Указаната цена е за 1 брой в лева с начислено ДДС.

При поръчки под 399 лв. разходите по доставката включващи транспорт и такса наложен платеж са за сметка на купувача. Ако стойността на поръчката е над 400 лв., доставката е безплатна за цялата страна.

При поръчка, потребителят задължително посочва име, адрес, телефон и имейл за потвърждение на извършената от него поръчка, за да може да бъде стартирана. Непопълването на полетата за обратна връзка или публикуването на грешна, невярна или неточна информация не обвързва фирмата със задължението за изпълнение на поръчката и доставка.

Потребителят се ангажира да изрази съгласието си за направената поръчка и да потвърди всички детайли по нея, след като се свържем с него по телефон или електронна поща.

Потребителят се съгласява, че комуникацията по електронен път удовлетворява неговите изисквания спрямо закона и той я приема равнозначна на информацията, предавана на хартиен носител или устно по телефона.

Стоките, поръчани от ts-computers.bg, се доставят с куриер (Еконт) до адреса, указан при заявката. Доставката се извършва от куриерска фирма, наета от продавача на адрес, посочен от потребителя. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера до поискване от потребителя.

Ако потребителят е наел друго лице, което да приеме пратката от негово име, то той (потребителят, извършил първоначално поръчката) няма право на възражения относно доставката и връщане на пратката.

Продавачът или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефона или електронната поща, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.

Плащането се извършва при доставката /наложен платеж/. Срок за доставка - до 3 (три) работни дни, с изключение на поръчки направени в петък, които е възможно да се изпълнят в понеделник или вторник. За места, които не се посещават всеки ден от куриер, доставката се осъществява до 4 (четири) работни дни. Ако желаният продукт не е наличен в момента срока за доставка може да се удължи. В този случай потребителят ще бъде уведомен чрез телефонно обаждане или email за срока, в който ще може да получи поръчката си.

Опции за връщане на закупен продукт

Ако след получаване на пратката от клиента, той реши да върне продукта в допустимия със закона 14 дневен срок, търговецът има право да откаже връщане на съответния продукт, ако опаковката е нарушена, скъсана и не отговаря на добрия търговски вид, както и ако вида на самия продукт е нарушен или счупен. При условие, че получения продукт не е с нарушена цялост, клиентът може да се възползва от връщане или замяна на закупения продукт.