Смартфон към USB на лаптоп

Как да проверите мощността на USB порта

Много устройства могат да се захранват с помощта на USB връзка, важно е да знаете каква мощност предлага USB порта на вашия компютър. Ако устройството, което искате да заредите се нуждае от по-голяма мощност, от предлаганата от вашия USB порт, рискувате да се сдобиете с неработещ такъв.

Научете повече
Windows екран

5 файла и папки на Windows, които не трябва да пипате

Към личните ви папки и файлове на твърдия диск, операционната система Windows също заема място. Ако се потърсите малко информация, ще намерите скрита кеш памет на Windows, която е безопасно да изтриете и по този начин да освободите место на вашия HDD или SSD диск.

Научете повече
Външна графична карта

7 неща, които трябва да знаете за външната графична карта

Външните графични карти (eGPU) са доста примамлив избор. Можете да получите графики с качество на десктоп машина, което означава, че се нуждаете от преносим компютър и игри на високо ниво. Как работят? До колко те са производителни и заслужава ли си покупката на такъв тип устройство, ще научите тук.

Научете повече
Лаптоп - Виртуална машина

Виртуална машина - всичко което трябва да знаете

Виртуалната машина ви позволява да стартирате други операционни системи в рамките на текущата операционна система. Виртуалната ОС, стартира и работи като друга програма на вашия настолен или преносим компютър. Но какво точно представлява, какъв софтуер Ви е необходим и какви операционни системи можете да тествате.

Научете повече