Меню
Вашата количка

Аудио и видео

Смартфон към USB на лаптоп

Как да проверите мощността на USB порта

Много устройства могат да се захранват с помощта на USB връзка, важно е да знаете каква мощност предлага USB порта на вашия компютър. Ако устройството, което искате да заредите се нуждае от по-голяма мощност, от предлаганата от вашия USB порт, рискувате да се сдобиете с неработещ такъв. В тази тема ще се запознаем с няколко поколения USB порта и...

Научете как да проверите мощността на USB порта
Windows екран

5 файла и папки на Windows, които не трябва да пипате

Към личните ви папки и файлове на твърдия диск, операционната система Windows също заема не малко место. Ако потърсите малко информация, ще намерите скрита кеш памет на Windows, която е безопасно да изтриете и по този начин да освободите малко место на вашия HDD или SSD диск. Но, има и папки и файлове, които е по-добре да не пипате. В противен случай, ще повредите операционната система. Вижте кои са те.

Научете кои 5 файла и папки на Windows не трябва да пипате
Външна графична карта

7 неща, които трябва да знаете за външната графична карта

Външните графични карти (eGPU) са доста примамлив избор. Можете да получите графики с качество на десктоп машина, което означава, че се нуждаете от преносим компютър и игри на високо ниво. Как работят? До колко те са производителни и заслужава ли си покупката на такъв тип устройство, ще научите тук.

Научете 7 неща, които трябва да знаете за външната графична карта
Лаптоп - Виртуална машина

Виртуална машина - всичко което трябва да знаете

Виртуалната машина ви позволява да стартирате други операционни системи в рамките на текущата операционна система. Виртуалната ОС, стартира и работи като друга програма на вашия настолен или преносим компютър. Но какво точно представлява, какъв софтуер Ви е необходим и какви операционни системи можете да тествате.

Научете повече за виртуалната машина - какво трябва да знаете