Меню
Вашата количка

SBS

Марка: SBS Модел: TEEARTWSBEATFREEBTA
ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ИСТИНСКИТЕ БЕЗЖИЧНИ СЛУШАЛКИ И БАЗА ЗА ЗАРЕЖДАНЕ Е ТОЛКОВА ЛЕСНО Слушалките се изключват и включват, след като бъдат поставени или извадени от базата за зареждане. След като бъдат извадени, те се сдвояват автоматично помежду си, няма нужда да правите нищо друго.Базата за зарежд..
32.00 лв
Марка: SBS Модел: TEEARTWSBEATFREEBTV
УНИВЕРСАЛНИ БЕЗЖИЧНИ СЛУШАЛКИ С ОСНОВА ЗА ЗАРЕЖДАНЕ: ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ТЕЗИ? С слушалките Beat Free True Wireless Stereo, както и да слушате музика и да отговаряте или извършвате повиквания, можете също да активирате гласовия асистент.Съвместим както с iPhone, така и с телефони с Android като Samsun..
32.00 лв
Марка: SBS Модел: TEEARTWSBEATFREEBTW
УПРАВЛЕНИЕТО НА МУЗИКАТА И РАЗГОВОРИТЕ Е ЛЕСНО С ИСТИНСКИТЕ БЕЗЖИЧНИ СЛУШАЛКИ BEAT FREE Тези истински безжични стерео слушалки са съвместими със смартфони, компютри и таблети, които поддържат безжична връзка. Техният работен обхват е  10 м от аудио източника.Управлението на музиката ..
32.00 лв
Марка: SBS Модел: TEEARTWSCOLW
Благодарение на кутията за зареждане можете лесно да ги презареждате, където и да сте Можете да слушате музика и да провеждате разговори в продължение на 3 последователни часа и когато зарядът на слушалките се изтощи, просто ги поставете в кутията за зареждане и те ще се върнат на 100% след час и п..
35.00 лв
Марка: SBS Модел: TEEARTWSCOLK
Технологията True Wireless Stereo (TWS) предлага удобно и напълно безжично изживяване Слушалките One Color са идеалният избор за музика и разговори. Те се сдвояват безжично с устройства, които поддържат безжични връзки. Технологията True Wireless Stereo осигурява стабилна и автоматична връзка до 10..
35.00 лв
Марка: SBS Модел: TEEARAIRFREETWSBTK
Безжичните слушалки TWS Air Free са леки и компактни. Перфектен за използване у дома, в офиса, на разходка или в градския транспорт. TWS означава True Wireless Stereo: след като бъдат извадени от основата за зареждане, слушалките автоматично ще се сдвоят безжично една с друга. Полу-ушният дизайн ос..
43.00 лв
Марка: SBS Модел: TEEARTWSBUDDYBTK
Вашите нови най-добри приятели - Водоустойчиви слушалки Слушалките TWS Twin Buddy са идеални за музика, разговори, служебни разговори и др. Те са лесни за сдвояване с iPhone, телефони с Android, таблети и компютри с безжична връзка. Те могат да издържат на пръски вода и са снабдени с набор от гумен..
43.00 лв
Марка: SBS Модел: TEJZEARROOKITWSBTK
Шумоизолиращи слушалки Слушалките Rooki True Wireless разполагат с ENC функционалност. Тази технология автоматично разпознава фоновия шум, който може да бъде толкова досаден при провеждане на разговори. Тази конкретна система елиминира околния шум, така че лицето, на което се обаждате, може да чуе ..
52.00 лв
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)