Меню
Вашата количка

Компютърни монитори

Компютърни монитори - цени

Кратка информация за компютърните монитори

В момента на пазара се предлага разнообразие от марки компютърни монитори като - Acer, AOC, HP, Lenovo, Philips, Samsung и други. Различните модели предлагат различно качество на изображението, ъгли на видимост, размер на дисплея и много други. Но какво точно е монитор за компютър, той е част от компютърната конфигурация, показващ графично изображение, генерирано чрез видео картата на компютъра.

Предлаганите от нас марки и модели, използват най-новите технологии с цел да подобрят изживяването на всички, от любителите на филми до графичните дизайнери. Често срещаните монитори са с IPS или TN екрани и FullHD резолюция. Първите осигуряват по-добра цветова точност и ъгли на видимост. Съществуват и такива с по-висока резолюция като UltraHD 2560x1440p и QuadHD 4K, които предлагат по-добра картина.

Предлагат се с различни размери на екрана - от 18.5 инча до 28 инча, с извити екрани за потапящо изживяване, подходящи за дома и офиса.

Марка: AOC Модел: 27B2QAM VA
Описание:AOC 27B2QAM - LED монитор - 27" - 1920 x 1080 Full HD (1080p) @ 75 Hz - MVA - 250 cd/m² - 4 ms - HDMI, VGA, DisplayPort - високоговорителиТип на дисплея:LCD монитор с LED подсветка / TFT активна матрицаЕнергиен клас:Клас FЕнергиен клас (HDR):Клас FРазмер на диагонала:27"Тип панел:MVAСъотнош..
349.00 лв
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)
Този сайт използва бисквитки за да подобри ефективността при работа на потребителите.