Меню
Вашата количка

Лаптопи на изплащане

Всички лаптопи предлагани от TS-Computers могат да бъдат закупени и на изплащане.

Лаптопи на изплащане
Лаптопи на изплащане от Техно Систъмс

С напредване на технологиите, лаптопите са станали незаменими поради различни причини. Независимо дали, ще ги използвате за образователни цели, за самоусъвършенстване, за забавление или дори за управление на бизнес, необходимост е всеки един потребител да има достъп до тях.

За щастие, има няколко опции за закупуване. Ако не желаете да платите цялата сума за избрания от вас лаптоп, можете да използвате опцията лаптопи на изплащане. Тази опция е достатъчно гъвкава и може да покрие изискванията на всеки потребител.

Какви са предимствата на опцията лаптопи на изплащане?

Като се има предвид високите цени на лаптопите, повечето потребители отлагат покупката, докато не успеят да съберат необходимата сума. Ето защо опцията лаптопи на изплащане е чудесен вариант, който предлага следните предимства:

С опцията лаптопи на изплащане не харчите спестяванията си

Когато използвате опцията лаптопи на изплащане, не е нужно да отделяте голяма сума пари. Вместо това можете да кандидатствате за избрания от вас продукт чрез опцията лаптопи на изплащане, като натиснете един от двата бутона, а именно "Купи с кредит от TBIBank" или "Купи на кредит БНП ПАРИБА". Така, ще запазите вашите спестявания.

Опцията лаптопи на изплащане предлага гъвкави срокове за погасяване

Като цяло срока за погасяване, избирайки опцията лаптопи на изплащане варира от 3 до 60 месеца за TBIBank и от 3 до 48 месеца за БНП ПАРИБА. Можете да изберете срок на кредита, който отговаря на вашите изисквания, като използвате опцията лаптопи на изплащане. Колкото по-дълъг е срокът на погасяване, толкова месечната вноска е по-висока. Ниските вноски за лаптопи на изплащане, лесно се вместват в месечния ви бюджет без да се налага да правите големи компромиси с текущите ви месечни плащания. Ето защо опцията лаптопи на изплащене, предлага гъвкавост.

Лаптопи на изплащане HP от Техно Систъмс
Лаптопи на изплащане HP

Бързо одобрение с опцията лаптопи на изплащане

След като изберете продукта, за който искате да кандидатствате чрез опцията лаптопи на изплащане, избрали сте и банковата институция, стъпките са много лесни. Попълвате си личните данни, избирате погасителния период, който съответства на изискванията ви и изпращате формуляра за одобрение. Бързо и лесно. Имайте предвид, че за одобрение по кредит чрез опцията лаптопи на изплащане, голямо влияние оказва и вашето кредитно досие. Ако нямате задължения или просрочвания по кредити за движимо и недвижимо имущество, одобрението ви е гарантирано.

С възможност без първоначална вноска с опцията лаптопи на изплащане

Винаги когато използвате опцията лаптопи на изплащане, имате избор и за първоначална вноска. Ако искате да облекчите месечните вноски по кредита, може да се възползвате от заплащане на първоначална вноска. Така, ще облекчите месечния си бюджет и лихвите по съответния кредит, ще са по-ниски. Лихвените проценти, ще видите още при избора на съответния план при използване на опцита лаптопи на изплащане.

Какви са критериите за използване на опцията лаптопи на изплащане?

За да кандидатствате и да използвате опцията лаптопи на изплащане, трябва да отговаряте на следните критерии:

  • Трябва да имате навършени 18 години, за да можете да използвате опцията лаптопи на изплащане.
  • Трябва да сте назначен на трудов или граждански договор при български работодател , за да използвате опцията лаптопи на изплащане.
  • Трябва да сте български гражданин, за да използвате опцията лаптопи на изплащане.

Изборът на правилния план за лаптопи на изплащане, може да ви помогне когато имате спешна нужда от добър и скъп лаптоп. Ако работите от дома си, инвестирането в лаптоп от висок клас, ще бъде ползотворно в дългосрочен план.  Ако сте сигурни, че можете да покривате вноските си по кредита своевременно и това няма да опетни кредитното ви досие, няма нищо притеснително да използвате опцията лаптопи на изплащане.

След като разяснихме финансовата страна за използване на опцията лаптопи на изплащане, нека поясним и параметрите, които трябва да вземете предвид при избор на преносим компютър.

Лаптопи на изплащане HP от Техно Систъмс
Лаптопи на изплащане HP

Лаптопи на изплащане – избор на процесор

При избор на лаптоп чрез опцията лаптопи на изплащане един от основните компоненти, на който трябва да обърнем внимание е процесорът. Всеки път когато отворите програма или файл, процесорът отговаря за изпълнението на тези действия. Дали ще е двуядрен, четириядрен или осемядрен, това зависи изцяло от вашите изисквания при избор на лаптопи на изплащане. Но колкото повече ядра притежава процесора, толкова по-бързо ще се обработва информацията ( това зависи и от съответния софтуер и по-точно да ли е оптимизиран за многоядрена работа). Тактовата честота и кеш паметта са други основни характеристики при избор на процесор, използвайки опцията лаптопи на изплащане. Те също отговарят за бързината, с която процесора обработва информацията.

Лаптопи на изплащане - избор на RAM памет

Оперативната памет е важна спецификация, която трябва да имате предвид, ако търсите лаптопи на изплащане. RAM паметта няма нищо общо с броя документи, които да съхраните на вашия лаптоп. Преди да достигнат процесора, изчислителните задачи се съхраняват в RAM паметта, от където процесора ги чете и изпълнява. Повече оперативна памет е необходима ако използвате високоинтензивен софтуер или се налага да отворите няколко приложения наведнъж.

Лаптопи на изплащане - избор на диск за съхранение на информация

При избор на лаптопи на изплащане, друга важна спецификация е диска за съхранение. Важен е както капацитета, така и вида на устройството. Добре е да знаете, че при избор на лаптопи на изплащане има четири основни вида устройства: HDD, SSD, SSHD и eMMC. Днес, лаптопите се предлагат с широка гама от различни капацитети, за да отговорят на всяко едно изискване. При избор на лаптопи на изплащане, ще имате възможност да изберете както типа, така и капацитета на устройството.

Лаптопи на изплащане - избор на екран

Използвайки опцията лаптопи на изплащане, размерът на екрана е чудесен начин бързо да стесните огромния избор. Докато най-често срещният размер е 15.6 инча, сега по-малките лаптопи стават все по-популярни, тъй като напредъка в технологиите е позволил по-висока производителност и в по-преносимите устройства. Ето защо при избор на лаптопи на изплащане, имате възможност да избирате между модел с 13.3, 14, 15.6 или 17.3 инчови екрани.

Лаптопи на изплащане - геймърски от Техно Систъмс
Лаптопи на изплащане - Геймърски

Лаптопи на изплащане - избор на графична карта

При избор на лаптопи на изплащане, най-вероятно ще ви направи впечатление, че някои лаптопи се предлагат със специална графична карта (NVIDIA или AMD). Ако ще играете игри или ще използвате високо интензивен софтуер, то тогава лаптоп със специална графична карта е най-подходящия избор за вас. Тук от съществено значение са спецификации като собствена памет, базова честота, както и честотата на паметта. Колко по-високи са тези стойности, толкова по-бързо ще се обработва информацията.

Лаптопи на изплащане - избор на операционна система

Когато избирате лаптопи на изплащане, ще ви бъдат предоставени опции и за вида на операционната система. В момента, се предлагат лаптопи с Windows, Linux, OS X и Chrome операционни системи. Коя ще изберете, зависи изцяло от съображенията за употреба.

Лаптопи на изплащане - свързаност

Свързването се отнася до начина по който лаптопа се свързва с периферните устройства. При избор на лаптопи на изплащане има редица характеристики, на които трябва да обърнете внимание. Една от основните е стандарта на Wi-Fi, който ще ви предостави и съответната скорост за трансфер на информацията. HDMI порта, ще ви позволи да свържете лаптопа към всеки монитор или телевизор със съответния порт. USB порта, ще позволи свързване на периферни устройства като: мишка, клавиатура, принтер и външна памет. Поколението на USB, ще определи и скоростта на трансфер. Ще срещнете и други портове при избор на лаптопи на изплащане, които в зависимост от спецификата, ще предоставят различна свързаност.

Всеки един лаптоп с цена над 150 лв, може да бъде закупен от нас и на изплащане.

Лаптоп HP 250 G8
-6 %
Марка: HP Модел: 2X7V6EA#AKS
ПОДАРЪК безжична мишка Canyon CNE-CMSW07B Купи лаптоп HP 250 G8 на страхотна цена, а сега и в комплект безжична мишка Canyon CNE-CMSW07B. Лаптопа е оборудван с процесор Intel Core i3, разполага с 8GB RAM памет и бърз SSD диск с капацитет 512GB. Тип на продукта:NotebookПроцесор:Intel ..
989.00 лв 930.00 лв
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)