PC компоненти

Вашият компютър отвътре и отвън

В съвременния свят, компютъра е основна единица за почти всеки аспект във ежедневната ви работа, организация, бизнес и дори семейно забавление. Разбирането за това как работи компютъра е важно поради няколко причини и не е нужно да сте експерт, за да разберете всичко.

Научете повече
RAM памети

Как влияе RAM паметта на гейминга?

Всеки един от компонентите влияе по различен начин върху работата на компютъра, а пренебрегването на един от тях може да доведе до нежелани последици. RAM паметта е от значение, защото вашата система може да извлече информацията от нея много по-бързо в сравнение с твърдия диск.

Научете повече
SSD дискове

Как функционират SSD устройствата?

Независимо дали искате да си купите нов компютър или искате да обновите стария, най-вероятно сте се насочили към SSD устройство, вместо традиционния твърд диск (HDD). Избора на SSD е едно от най-добрите подобрения на производителността на компютъра.

Научете повече
PC захранващ блок

Какво захранване изисква вашия компютър?

За да изчислите енергийната консумация на вашия компютър е необходимо да погледнете енергийната зависимост на всеки един отделен компонент. Така ще придобиете много по-ясна представа за използваната мощност на вашия компютър.

Научете повече