В наличност
Trust
24,00 лв
Corsair Gaming K95 RGB PLATINUM - Cherry MX RGB Speed (CH-9127014-NA)
С доставка до 48 часа
Corsair
474,50 лв
С доставка до 48 часа
Corsair
154,00 лв
Corsair K95 RGB PLATINUM - Механична Cherry MX Brown (CH-9127012-NA)
С доставка до 48 часа
Corsair
474,50 лв
С доставка до 48 часа
Lenovo
193,00 лв
Геймърски комплект Cooler Master Storm Devastator II
С доставка до 48 часа
Cooler Master
65,00 лв
Полезни теми
Ако процесорът е мозъкът на вашия компютър, дънната платка е сърцето - това е устройството, което свързва всички отделни компютърни компоненти и кореспондират помежду си. Защитата на дънната платка от повреди е от първостепенно значение за работещия компютър.
5G смартфоните бавно превземат пазара, но какво се случва при лаптопите. На всички ни е известно, че много от ОЕМ производителите обичат да показват най-новите технологии в своите продукти. И Lenovo не се различават и най-вероятно първи ще покажат свой продукт с тази технология.
Когато обмисляте да си закупите геймърски компютър или искате да обновите вашия, има няколко компонента, на които да отделите специално внимание. Всеки един от компонентите влияе по различен начин върху работата на компютъра, а пренебрегването на един от тях може да доведе до нежелани последици.
Твърдотелните дискове (SSD) са по-бързи, по-стабилно и енергоспестяващи за разлика от традиционните твърди дискове. Но SSD устройствата не са безупречни и повреда може да настъпи преди експлоатационния им живот. Прочетете за евентуалните признаци при повреди и какви действия да предприемете.