media

5G смартфоните бавно превземат пазара, но какво се случва при лаптопите. На всички ни е известно, че много от ОЕМ производителите обичат да показват най-новите технологии в своите продукти. И Lenovo не се различават и най-вероятно първи ще покажат свой продукт с тази технология. Интересното тук е, че стартирането може да се случи до края на годината.

Според 91 mobiles, които твърдят, че разговарят с представител на Lenovo, който желае да остане анонимен, лаптопи Lenovo с 5G технология се очаква да стартират до края на тази година. Споделя се още, че китайския производител работи по представянето на готови 5G машини и ги подготвя за представяне през четвъртото тримесечие на 2019г. При последвал въпрос става ясно, че най-вероятно това ще се случи през декември.

За съжаление, не трябва да се вълнуваме много, защото 5G свързаността ще предостави вълна от скорости, които 4G стандартът не може да достигне.

Имайте предвид, че предишното поколение Snapdragon 835 може да бъде окомплектовано с Qualcomm X50 5G модем, но критиците изявиха недоволство от производителността на лаптопите, работещи с гореспоменатия SoC. Snapdragon 8cx обаче драстично увеличава производителността, така че би било интелигентно решение, ако от Lenovo изберат точно този вариант. Не трябва да се изненадваме, че първите продукти ще са на високи цени.

  • 02.08.2019

Продуктите могат да бъдат изпратени до посочен от Вас личен адрес, до офис на куриерска фирма Ekont или закупени от нашия магазин във Варна.

Промоциите са валидни до изтичане на обявения срок или до изчерпване на количествата!