Категории
media

5G смартфоните бавно превземат пазара, но какво се случва при лаптопите. На всички ни е известно, че много от ОЕМ производителите обичат да показват най-новите технологии в своите продукти. И Lenovo не се различават и най-вероятно първи ще покажат свой продукт с тази технология. Интересното тук е, че стартирането може да се случи до края на годината.

Според 91 mobiles, които твърдят, че разговарят с представител на Lenovo, който желае да остане анонимен, лаптопи Lenovo с 5G технология се очаква да стартират до края на тази година. Споделя се още, че китайския производител работи по представянето на готови 5G машини и ги подготвя за представяне през четвъртото тримесечие на 2019г. При последвал въпрос става ясно, че най-вероятно това ще се случи през декември.

За съжаление, не трябва да се вълнуваме много, защото 5G свързаността ще предостави вълна от скорости, които 4G стандартът не може да достигне.

Разберете как можете да поръчате онлайн лаптопи на изплащане от нашия магазин.

Имайте предвид, че предишното поколение Snapdragon 835 може да бъде окомплектовано с Qualcomm X50 5G модем, но критиците изявиха недоволство от производителността на лаптопите, работещи с гореспоменатия SoC. Snapdragon 8cx обаче драстично увеличава производителността, така че би било интелигентно решение, ако от Lenovo изберат точно този вариант. Не трябва да се изненадваме, че първите продукти ще са на високи цени.

Във връзка с безжичните технологии, разгледайте предлаганите от нас безжични слушалки.

  • 02.08.2019