Логота на производители на компютърна техника

Техно систъмс ООД разполага със сервиз за лаптопи и настолни компютри Acer, Alienware, Asus, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo, Sony, Toshiba в гр. Варна. 

Извършваме ремонт на:

  • настолни компютри;
  • лаптопи;
  • монитори;
  • адаптери за лаптопи (зарядно);

Инсталираме и преинсталираме операционни системи Windows. Извършваме профилактика, също и почистване от зловреден софтуер. Ако оставите вашия лаптоп или настолен компютър за преинсталация и профилактика, ще използвате процент отстъпка от крайната цена.

Ако имате нужда от смяна на компонент или искате да подобрите производителността на вашия компютър, заповядайте при нас. Ние ще Ви предложим различни варианти, Вие ще се спрете на този, който най-много Ви допада.


Процедурата за ремонт е следната:сервиз лаптопи компютри

Оставяте даден продукт за ремонт при нас. Издаваме Ви сервизна поръчка с данните на вашата техника. След направената от наша страна диагностика и откриване на проблема, се свързваме с вас. Предлагаме Ви различни варианти за ремонт на вашето устройство. Вие се спирате на този, който Ви устройва най-добре и уговаряме срока и цената за ремонт. При получаване на отремонтиран продукт, заплащате само уговорената цена за ремонт, диагностика е безплатна.

Диагностиката се заплаща само ако след установяване на проблема, Вие се откажете да го ремонтирате при нас или ако ремонтът му е невъзможен.

Сервизът се намира на комуникативно място в централната част на гр.Варна, в близост до големи пътни артерии и спирки на градски транспорт, позволяващи бърз достъп от всяка точка на града.


Препоръчително е периодичното почистване на компютърната техника.

Замърсен радиатор за процесор

Задръстен охладител за лаптоп

Охладител за видео карта - необходимост от профилактика

google plus page
facebook page